Mit rejt a buborék?

„Egy buborék mely száz évig élhet.
Ez volna az emberi élet?”
                                         (Gárdonyi G.)

Amatőr társulatunk célja az értékteremtés, önfejlesztés, játék és egy színházi világ létrehozása magunk és nézőink számára.
Csapatunk vegyes korosztályból áll, mindenki egyénisége hozzá teszi a magáét színházunkhoz. Játszunk, rendezünk, alkotunk, vagy, ha éppen ahhoz van kedv, akkor csak a háttérben segédkezünk. 
Előadásaink színesek, alapvetően olyan témákat igyekszünk feldolgozni, ami mindenkihez közel állhat, amiből mindenki haza tud vinni egy kicsit.
 Legyen ez verses est, mozgásszínház, ének, gyermekdarab, tragédia, komédia, vagy ami csak kikívánkozik belőlünk. 
Csapatként működünk együtt, próbáljuk mindenkinek a saját személyiségéből fejleszteni az éppen aktuális karakterét. Az biztos, hogy akármilyen darabot is viszünk a színre, magunkból építkezünk, mi vagyunk benne, ettől válik egyedivé előadásunk. Mindenre nyitottak vagyunk, hisz mitől mástól is válhatnánk igazi színházzá, ha nem attól, hogy saját hétköznapjainkból merítve egyéni és társas problémákat oldunk fel mind a színpadon mind pedig a próbafolyamatok, színészgyakorlatok, játékok alkalmával. 
A mi csoportunk több, mint egy egyszerű társulat, sőt több, mint barátság… 
A közösen megteremtett valóságunkban vagyunk jelen a próbáinkon, mindenki azt hozza magával és magából, amit szeret, vagy amit éppen nem szeret, amitől fél, ami inspirálja, ami lelkesíti, ami lehangolja, hogy együtt építhessük színházunkat, aminek tartalma végtelen.  
Mivel nekünk fontos, hogy a nézőink is átélhessék ezt a varázst, ezért országszerte szervezünk bemutatókat.
Sok helyre sikerült már elutaznunk és megosztani előadásainkat a közönséggel, ezzel is könnyeket és mosolyt csalva az arcukra. Utazásaink során nem csak rengeteg tájat és embert ismerhetünk meg, de az oda úton ránk jellemző módon nagyon jól szórakozunk. Akár szerep összemondással, játékokkal vagy színészgyakorlatokkal színesítjük az utazást.

Darabjainkat is úgy visszük színre, álmodjuk meg a színpadra, hogy könnyen utaztatható legyen és így helyszínről helyszínre szállhatunk, akár a buborékok.