BUBORÉK SZÍNHÁZ

Elérhetőség: info@buborekszinhaz.hu

Csapatunk 2019 decemberében indult egy karácsonyi előadással, de sajnos útját a 2020-as COVID járvány kissé beárnyékolta. Mi ezen időszak alatt sem álltunk le a munkával,  létszámunk növekedett és igazi kis csapattá kovácsolódtunk. 

Majd 2021. június 1-jén a Buborék Színház megalapult mai formájában. Azóta számos darabot színpadra állítottunk, repertoárunk igen sokszínű, megtalálható benne a verses estektől kezdve, a musicalen és a prózai előadásokon keresztül a gyerek darabokig minden.  Az előadásokon túl sok időt fordítunk az önfejlesztésre, folyamatosan tréningezzük magunkat, tanulunk és elmélyülünk a színház világában. Ezeket a tanulási és fejlődési lehetőségeket szerettük volna megnyitni az érdeklődők felé is, kiegészítve a szórakozással egy-egy drámás csoport keretében. Így alakult meg a Buborék Színjátszó 2024-ben.

Célunk egy olyan buborék kialakítása, ahol a társulat tagjai, a foglalkozásokra járók és a nézők kiszakadva a mindennapi életből biztonságban érezhetik magukat, szabadon gondolkodhatnak, fejlődhetnek vagy épp csak kikapcsolódhatnak. 

Előadásaink létrehozásakor mindig fontos szerepet kap a karakterek és azok viszonyainak megértése és feldolgozása, mert ezek mindig a világra reflektálnak, és hisszük érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy sokan vagyunk ezen a bolygón és ha emberiek tudunk maradni, akkor minden könnyebb.

“Egy buborék, mely száz évig élhet. Ez volna tán az emberi élet?”

– Gárdonyi Géza

Scroll to Top